Overzicht

Eden Phase 2 in Mijas

Eden Phase II

 

Ontdek de laatste kans om eigenaar te worden van een exclusieve woning in het prestigieuze Eden Resort & Club, gelegen in Las Lagunas, Mijas. Dit luxe resort aan de zuidkust van Spanje, omgeven door ongerepte natuur en met uitzicht op de iconische El Chaparral Golfbaan, biedt een ongeëvenaarde mix van rust en verfijning. Slechts enkele units zijn nog beschikbaar, perfect voor wie op zoek is naar een unieke levensstijl in harmonie met de mediterrane omgeving.

Eden Resort & Club biedt een luxueuze leefervaring met moderne architectuur die perfect opgaat in het prachtige landschap van de Costa del Sol. De eigendommen beschikken over royale binnenruimtes, waar woon- en eetkamer naadloos aansluiten op volledig uitgeruste keukens en ruime privéterrassen met uitzicht op zee of de golfbaan. Grote glazen deuren van vloer tot plafond zorgen voor een natuurlijke overgang van binnen naar buiten, terwijl de vloerverwarming en de hoogwaardige afwerking een ongeëvenaard wooncomfort bieden.

Op slechts een korte wandeling van enkele van de mooiste stranden en op steenworp afstand van het charmante La Cala, staat Eden Resort & Club garant voor een zorgeloze levensstijl. Geniet van exclusieve voorzieningen zoals een fitnesscentrum, tennisbanen, zwembaden en een eersteklas conciërgeservice die altijd voor u klaarstaat. Het resort biedt zelfs een unieke ledenkaart voor eigenaren, met kortingen bij lokale restaurants, strandclubs en spa’s.

Wacht niet langer en grijp deze unieke kans om te investeren in uw eigen stukje paradijs aan de Costa del Sol. Of u nu een permanent verblijf zoekt of een luxe vakantiehuis, Eden Resort & Club biedt alles voor een leven in stijl en comfort, onder de zwoele zon van Zuid-Spanje.

Bent u benieuwd naar onze prijzen en beschikbaarheden? Of heeft u praktische vragen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij de volgende stap!

  • Status Te koop
  • Oppervlakte 110.37 m²
  • Regio Mijas
  • Type Woning
  • Prijs min.€549.000
  • Prijs €549.000

Grondplannen

Locatie

In de buurt

Alness contactgegevens

IMG 6965

Vanessa Vanderplas

Zaakvoerder
Email: vanessa@alness.be

IMG 6965

Vanessa Vanderplas

Zaakvoerder
Email: vanessa@alness.be

Wens je graag meer info over dit pand?

Vul even het formulier hieronder in en Vanessa bezorgt je alle nodige extra gewenste informatie.

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.